Greyhound hundevæddeløb spil

Har du for nyligt hørt nogen snakke om Greyhound hundevæddeløb, og vil du gerne blive lidt klogere på, hvad det er for noget? Her har du chancen, for hundevæddeløb er en af de ting, som forsøger at slå igennem på det danske marked lige nu. Siden 1. januar 2018 har det været lovligt for alle spiludbydere at udbyde hundevæddeløb. Tidligere har der været restriktioner på udbuddet af både hundevæddeløb, hestevæddeløb og duevæddeløb, men nu er tiden altså blevet en anden. Nu er Greyhound hundevæddeløb ikke længere kun forbeholdt Danske Spil, der tidligere havde monopol på den slags spil – nu kan du spille det hos bl.a. Unibet og Betfair også. Og hundebetting er faktisk sjovt og spændende, selvom du måske er skeptisk ved første øjekast. Her kan du få meget mere at vide om sportsgrenen og få tips til, hvordan du vinder penge på væddeløbsbanen.

Hundevæddeløb race

Når der siges hundevæddeløb, så tales der helt automatisk om Greyhound-hunde. Og det er ikke helt uden grund, fordi det er netop racen Greyhound, der oftest bruges til Greyhound hundevæddeløb. Du kan også finde hunderacer som Whippet og spansk Galgo på væddeløbsbanen, og de har samme tynde opbygning som Greyhound-hunden, men det er altså den, du oftest ser, hvis du ser væddeløb med hunde. Og der er mange grunde til, at Greyhound-hunden er helt ideel til væddeløb, for det er den hurtigste hunderace i verden.

En hund af racen Greyhound har en topfart på hele 70 km. i timen, og hele dens krop og muskulatur er bygget til at løbe stærkt. Racen er avlet først gang i Storbritannien og blev i første omgang brugt meget til jagt, hvilket folk også benytter den til i dag. Foruden jagt- og væddeløbssporten, så kan en Greyhound også fungere som en glimrende familiehund. Helt tilbage i tiden var en Greyhound et statussymbol hos de rigere familier, mens hunden i dag kan købes af alle slags ejere, uanset hvilket formål, du har. Hvert år kåres årets hund i Danmark og i år 2017 blev det en Greyhound ved navn Bubba’s Champ, som bl.a. har vundet på sin hurtighed.

Det første rigtige hundevæddeløb på oval bane, som løbene også foregår i dag, fandt sted i år 1912 i England. Det er altså fra England, at al hundesport, som vi ser det i dag, har sin historie. Og det er da også englænderne, der stadig holder mest fast i sporten, og der findes flere løb hver uge hos englænderne. Eksempelvis kan du spille på hundevæddeløb, der finder sted i Sheffield eller i Wolverhampton.

Greyhound hundevæddeløb odds

Selvom hundevæddeløb er aldeles spændende og indbydende, så er pengesummer og gambling på hunde det også. Sammen med hundesporten i England kom også en stor spilinteresse for netop hundene – hvem er hurtigst, hvem er ikke, og hvem ender i top tre. I dag forbindes Greyhound hundevæddeløb stadig med odds og betting, og det er da også kommet spilsiderne til gode, at der nu er åbnet op for denne type spil efter nytår. At spille på hunde er dog ikke kun et spørgsmål om mavefornemmelse, hvilken hund, der ser bedst ud eller andet – der er nemlig også tale om helt kolde fackts og know how. Ligesom med al anden betting, så er det vigtigt at vide noget om hunden og teamet bag, så man har en idé om den nuværende form.

Det typiske spil på Greyhound hundevæddeløb er Vinder eller Plads. Spiller du Vinder, så skal du forudsige vinderen af løbet. Spiller du Plads, så skal du forudsige, hvilken hund der kommer i top tre. Oddsene følger risikoen, så Vinder-spillet giver naturligvis bedre odds end Plads-spillet, men det er et godt spil for nybegyndere, da chancen for at vinde er større. Den typiske minimumsindsats er 10 kr. pr. spil, så alle kan altså være med. Hvis du vil opleve den helt autentiske spænding, så kan du rent faktisk se hundevæddeløb i Roskilde og Bjerringbro, som har to velfungerende væddeløbsbaner. Der findes også en række kombinationsspil, hvor pengene er ekstra store, men her kommer held også ind i billedet, da det kan være svært at forudsige udfaldene af mange forskellige løb.

Greyhound hundevæddeløb spil er sjovt

Det er fuldt forståeligt, hvis du gerne vil prøve kræfter med spil på hunde, for det er en spilgren, hvor der er fart over feltet. Med åbningen for spil i dette år, har bookmakere som Unibet og Betfair taget sportsgrenen til sig, og hos dem får du et kæmpe spiludvalg. Du behøver ikke kun holde dig til hundevæddeløb, for du kan i mellemtiden spille på mange sportsgrene som fodbold, håndbold og tennis. Derudover har Unibet også deres helt eget casino, så vælger du dem, har du det hele samlet under samme spiludbyder.

Greyhound hundevæddeløb er derfor blevet en sport, der kan tilkomme alle. Hvis du gerne vil satse lidt penge og have det sjovt samtidigt, så er hundevæddeløb et godt bud. Det er nyt og anderledes, og det er ikke altid muligt at forudsige, hvem der vinder. Så ind på din foretrukne spilside og lur udvalget af spil, og så kan du komme i gang med at se hundene på en helt ny måde.